Webdevelopment

Web development (web ontwikkeling) is de verzamelnaam voor alles wat betrekking heeft op de ontwikkeling van websites en online applicaties. Een onderneming kan vandaag de dag niet meer zonder website. Een goede website is een belangrijk onderdeel voor het ontmoeten van potentiele klanten.

Binnen POS4 is er een team dat opereert als een full service internetbureau. Van ontwerp tot techniek zijn wij in staat de opdrachtgever bij te staan; of het nu gaat om enkel een logo of een complete huisstijl; het ontwerp, de ontwikkeling of de hosting van een website of online applicatie; of de aanvraag of verhuizing van een domeinnaam. Met creatieve en technische oplossingen helpen wij opdrachtgevers om hun online doelstellingen te behalen. Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt het doel in kaart gebracht en bedacht wat de beste oplossing biedt.

Een aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk ontwerp moet zorgen voor een goede gebruikerservaring. Door gebruik van de juiste technieken en zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat ook de juiste bezoekers de website of applicatie zullen ervaren.

De websites die wij gerealiseerd hebben, variëren van eenvoudige informatieve websites tot complete webwinkels met een iDEAL koppeling. Doorgaans proberen we gebruik te maken van standaard opensource applicaties, zoals Drupal, en die te configureren en te stijlen naar behoefte van de opdrachtgever. Maar soms is het nodig maatwerk te ontwikkelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een online applicatie ontwikkeld die is aangesloten op de reeds bestaande MS SQL database van een softwarepakket, zodat overal vandaan bedrijfsgegevens (KPI’s) opgevraagd kunnen worden.

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat u overtuigen waarom zoveel andere tevreden klanten kozen voor een website of web applicatie van POS4.

NL