Maatwerk software

Steeds meer bedrijven outsourcen hun applicatiebeheer waarbij vertrouwen, continuïteit, lagere kosten en een goede service zeer essentieel zijn. Goede ICT specialisten zijn moeilijk te vinden in deze snel veranderende omgeving en aangezien het niet uw core business is kunt u de zorg voor uw ICT infrastructuur veel beter overdragen aan een gespecialiseerde partner.

POS4 is de aangewezen partner voor applicatiebeheer en software ontwikkeling. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software.Twee ontwikkelteams houden zich bezig met .NET en PHP applicatie ontwikkeling en onderhoud. Onze developers worden continu bijgeschoold volgens de laatste methodieken en technieken.

Agile-software-ontwikkeling is een conceptueel raamwerk voor het uitvoeren van software-ontwikkelingsprojecten als alternatief voor traditionele methodes. Het Engelse woord agile betekent: behendig, lenig. Goede software wordt gemaakt door:

• Personen en interacties, eerder dan processen en tools
• Software die werkt, eerder dan lijvige documentatie
• Samenwerking met de klant, eerder dan onderhandeling over het contract
• Omgaan met verandering, eerder dan het volgen van een plan.

Agile software ontwikkeling

 

Standaard of maatwerk software? Wij beseffen dat iedere organisatie uniek is en dat standaard oplossingen niet altijd het juiste effect hebben. 

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek en laat u overtuigen waarom zoveel andere tevreden klanten voor applicatiebeheer, onderhoud of onze maatwerk oplossingen hebben gekozen.

NL