Hardware

Een professioneel POS systeem bestaat niet alleen uit de Delivery | Restaurant | Takeaway Manager kassasoftware maar ook uit de bijbehorende hardware. Welke hardware u kiest is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is het type horeca onderneming, de grootte van het bedrijf, werkwijze, reeds bestaande (maar nog niet afgeschreven) hardware maar bijvoorbeeld ook het beschikbare budget bepalend voor uw keuze.

Wij adviseren u graag en kunnen desgewenst ook  een compleet POS systeem leveren. Van bonprinters, PC’s, touch schermen, randapparatuur tot all-in-one touch PC’s.
 

FEC

FEC is de wereldwijde marktleider op het gebied van POS-systemen. Door het constant ontwikkelen van producten is FEC het grootste en meest innoverende  bedrijf in POS-systemen. Met de expertise in het hardware-ontwerp en de fabricage heeft FEC een groot aanbod in verschillen POS producten. 
De AerPOS is één van de nieuwste producten van FEC en heeft een 15 of 17 inch touchscreen. Met het ultra dunne scherm en het gestroomlijnde design van de AerPOS krijgt uw POS terminal een professionele uitstraling. 

EPSON

Epson is de grootste producent van printers die gebruikt worden in point-of-sale situaties. De belangrijkste technologie waar Epson op dit moment mee werkt is de thermische afdrukken. Afhankelijk van wat de klant wil gebruikt Epson naast de thermische afdrukken ook andere POS oplossingen die gebruik maken van inkjet, dot matrix en andere technologieën.

VariPOS

Poindus, de innovator op het gebied van POS en industriële computing, onthult de VariPOS ™ 815, een geavanceerde POS-terminal met hogere prestaties voor onder andere horeca en retail oplossingen. De Poindus 'VariPOS ™ 815 is uitgerust met de nieuwste ¨ Projected Capacitive technologie " en heeft een fantastisch screen design, zonder rand, dat voor een 100% vlakke voorzijde oppervlakte zorgt. De VariPOS ™ 815  beschikt over de multi-touch-functie, dit zorgt voor een meer gevoelige en langere levensduur.

 

NL