DM webshop

In opdracht van Thuisbezorgd.nl heeft Trendbox in september 2010 een onderzoek naar de Nederlandse bezorg- en afhaalmarkt verricht. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat 52 procent van alle huishoudens in Nederland wel eens maaltijden bij een bezorgdienst bestelt. Binnen de groep van jongeren tot 35 jaar ligt dit percentage zelfs op 75 procent. Deze groep jongeren bestelt daarnaast gemiddeld vaker online dan telefonisch.

Gemiddeld wordt nu al één op de drie maaltijden online besteld. De verwachting is dat het aantal online bestellingen de komende jaren alleen maar zal toenemen. Steeds meer van uw klanten zullen ook de mogelijkheid willen hebben om online via uw website te bestellen. Dit is prettig voor uw klant, maar ook u bespaart zo kosten. Met de DM webshop module van Delivery Manager heeft u snel en eenvoudig de beschikking over uw eigen webwinkel. Al dan niet gekoppeld aan de Delivery Manager software!

Als u kiest voor de DM webshop module wordt de webwinkel aangepast aan uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl of bent u daar niet geheel tevreden over dan kan ons team van designers u hierbij helpen. Via het Content Management Systeem (DMcms) kun u zelf de webshop inrichten en beheren. Zo kunnen snel en eenvoudig categorieën, gerechten, postcodegebieden en betaalmethoden aangepast worden. Ook zijn er diverse overzichten van de (historische) bestellingen, is er een klanten login, kan er gewerkt worden met Groupon acties en is er de mogelijkheid om met eigen kortingsbonnen te werken.

Een iDEAL koppeling behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Standaard wordt de iDEAL koppeling van Buckaroo ondersteund maar er zijn natuurlijk ook koppelingen met andere payment providers mogelijk. De meeste partijen bieden vaak ook andere betaalmethoden aan zoals bijvoorbeeld creditcards en Paypal.

Informeer nu bij één van onze accountmanagers naar de diverse extra mogelijkheden of een advies op maat.

NL