Hungry.nl koppeling

De Delivery Manager kassasoftware heeft koppelingen met de belangrijkste eten-bestelsites in Europa waaronder Hungry.nl . Door deze koppeling kunnen bestellingen via Hungry.nl handmatig of automatisch worden geïmporteerd. In de rapportages van Delivery Manager worden de diverse bronnen en betaalwijzen vervolgens onderscheiden.

Over Hungry.nl

"Op het moment zijn er ruim 2400 restaurants aangesloten bij Hungry.nl, en dit worden er elke dag meer. Dat komt goed uit, want dagelijks komen er duizenden bestellingen binnen van hongerige klanten, die via ons bij onze netwerkrestaurants terecht kunnen. Het begon allemaal in 2015, toen er een opening in de markt kwam voor een goedkoop en gebruiksvriendelijk online platform. We zijn hier direct op ingesprongen, en Hungry.nl was een feit. Sindsdien is het een kwestie van een paar simpele klikken hier en daar op onze site of mobiele app, en voila! Je eten wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd! 

Het Hungry.nl team bestaat uit jonge, hardwerkende, toegewijde mensen die elke dag de hoofdmissie van Hungry.nl naleven: de beste bezorg ervaring te creëren. En, oh ja! De consument helpen om goedkoop en gebruiksvriendelijk online eten te bestellen, natuurlijk! Het hoofd van de ploeg is Sander Brackel. Hij zorgt ervoor dat het team zich vasthoudt aan deze missies en altijd werkt in het belang van onze klanten. Samen staan wij voor de veiligste, gemakkelijkste en meest voordelige oplossing - voor zowel de consument als de restaurants!"

 

NL